Аукціон завершено. Договір підписано

Будівля складу , загальною площею 40,0 кв.м. , що знаходиться по вул. Української Армії, 2 в м. Любомль, Ковельського району, Волинської області .

Показати більше
Будівля складу (літера А-1) , загальною площею 40,0 кв.м, що знаходиться по вул. Української Армії, 2 в м. Любомль, Ковельського району, Волинської області .

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова ціна лота

13 405 грн з ПДВ

Розмір кроку аукціону

134,05 грн з ПДВ

Ціна реалізації

410 500 грн

Інф. повідомлення:
Контракт:

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко підібрати Будівля складу , загальною площею 40,0 кв.м. , що знаходиться по вул. Української Армії, 2 в м. Любомль, Ковельського району, Волинської області . за найкращою ціною? Зараз на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна взяти участь в публічних торгах і придбати найрізноманітніші пропозиції: групу інвентарних об'єктів: котельню, дитячий садок. Будівля складу , загальною площею 40,0 кв.м. , що знаходиться по вул. Української Армії, 2 в м. Любомль, Ковельського району, Волинської області . наприклад, вже виставлений на продаж і очікує свого нового володаря. В даному розділі Продаж об'єктів малої приватизації на англійському аукціоні Ви зможете підшукати ще багато різних варіантів таких пропозицій. Кожен день на сайті знаходять автомобілі банків. Величезний вибір найменувань надано в кожному куточку України, в тому числі в Києві.