Аукціон завершено. Договір підписано

Оренда приміщення (залу) на першому поверсі адміністративного будинку з цокольним приміщенням під назвою "Майновий комплекс Шумської міської ради" за адресою: вулиця Українська 59, місто Шумськ, Кременецький район, Тернопільська область.

Показати більше
Аукціон на підвищення ціни по оренді приміщення (залу) на першому поверсі адміністративного будинку з цокольним приміщенням під назвою "Майновий комплекс Шумської міської ради" за адресою: вулиця Українська 59, місто Шумськ, Кременецький район,... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

85 грн без ПДВ

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону

0,85 грн без ПДВ

Вартість договору

85 грн

Ціна за 1м/кв.

1 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Де легко відшукати Оренда приміщення (залу) на першому поверсі адміністративного будинку з цокольним приміщенням під назвою "Майновий комплекс Шумської міської ради" за адресою: вулиця Українська 59, місто Шумськ, Кременецький район, Тернопільська область. за найоптимальнішою вартістю? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.БІЗ" можна брати участь в торгах і підшукати найрізноманітніші пропозиції: однокімнатну квартиру, об'єкт незавершеного будівництва, спиртзавод, дозвіл на використання надр. Оренда приміщення (залу) на першому поверсі адміністративного будинку з цокольним приміщенням під назвою "Майновий комплекс Шумської міської ради" за адресою: вулиця Українська 59, місто Шумськ, Кременецький район, Тернопільська область. наприклад, вже виставлені на продаж і очікує свого покупця. У категорії Оренда державного та комунального майна Ви знайдете ще багато різних варіантів таких позицій. Щодня на сайті знаходять авто. Величезний вибір позицій надано в кожному місті країни, в тому числі в Чернігові.