Аукціон не відбувся

ДОВГОСТРОКОВА ОРЕНДА! Черкаська обл., м. Золотоноша, вул. Черкаська, 24. Оренда – приміщення 1-го поверху та підвалу площею 504,3 кв.м. (В)

Показати більше
Пропонуються до оренди приміщення 1-го поверху 371,2 кв.м. та підвалу 133,1 кв.м. Будівля знаходиться в районі наближеному до центру міста в житловому районі. Ідеальне місце під розвиток будь-якого бізнесу. Можливість передачі приміщень в суборенду.... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова вартість за місяць

29 652,84 грн без ПДВ

Мінімальний крок

500 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

17 791,7 грн

Реєстраційний внесок

119 грн

Ціна за 1м/кв.

58,8 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна купити ДОВГОСТРОКОВА ОРЕНДА! Черкаська обл., м. Золотоноша, вул. Черкаська, 24. Оренда – приміщення 1-го поверху та підвалу площею 504,3 кв.м. (В) за найбільш доступною вартістю? Сьогодні на сайті Державні аукціони ПРОЗОРРО Україна, закупівлі: ФГВФО, СЕТАМ, ФДМУ можна брати участь в аукціонах і знайти найрізноманітніші пропозиції: частину або повністю житловий будинок, квартиру. ДОВГОСТРОКОВА ОРЕНДА! Черкаська обл., м. Золотоноша, вул. Черкаська, 24. Оренда – приміщення 1-го поверху та підвалу площею 504,3 кв.м. (В) наприклад, вже виставлений на продаж і очікує свого покупця. У категорії Комерційна оренда на англійському аукціоні Ви зможете відшукати ще багато різноманітних варіантів таких позицій. Кожен день на сайті забирають земельні ділянки. Величезний асортимент найменувань надано в кожному куточку України, в тому числі в Дніпрі.